Our website uses  cookies for statistical purposes.

  • Str. Dr Nanu Muscel nr 8, sector 5, Bucuresti 
  • clients(at)romanian-accountants.com
  • 004 0724 205 501
Our Articles

Servicii de contabilitate

Servicii de contabilitate

Contabilii nostri de la ContabilidinBucuresti.ro, cu o bogata experienta in domeniul contabilitatii, va ofera o gama larga de servicii financiare, printre care: contabilitate, realizarea de audituri, state de plata, consultanta financiara etc.

Cele mai solicitate dintre serviciile contabililor nostri din Bucuresti sunt urmatoarele:

–    contabilitate,

–    audit,

–    consultanta fiscala,

–    salarizare si administrarea resurselor umane,

–    planificare financiara,

–    evidenta anuala a taxelor,

–    inregistrare fiscala,

–    returnarea taxelor pe baza documentelor intocmite de contabili,

–    monitorizarea datoriilor,

–    investigatii contabile.

Serviciile noastre sunt disponibile in Bucuresti si in alte patru mari orase din tara: IasiTimisoaraConstanta si Cluj-Napoca. Puteti gasi detalii in link-urile din fotografia de mai jos:

Prin serviciile oferite, ii ajutam pe clientii nostri sa reduca riscurile financiare la care sunt expusi, sa-si monitorizeze mai bine afacerea si sa-si creasca veniturile odata cu reducerea costurilor. Ii reprezentam pe clientii nostri in fata institutiilor financiare ale statului si private si actionam in numele lor, pe baza acordului scris al acestora.

ContabilidinBucuresti.ro ofera asistenta financiara profesionala pentru afacerile dvs., atunci cand realizati tranzactii complexe si administrati multiple proprietati. Angajatii nostri au o bogata experienta in domeniul financiar si va pot ajuta sa va conduceti mai bine afacerea, prin reducerea costurilor, minimizarea taxelor pe care le aveti de platit la stat si obtinerea returnarii anumitor taxe.

Toate informatiile pe care ni le veti pune la dispozitie vor fi tratate cu confidentialitate, iar serviciile oferite vor fi adaptate in functie de cerintele clientilor. Specialistii nostri va pun la dispozitie servicii personalizate si va ofera cele mai noi informatii referitoare la taxele pe care le aveti de platit, obligatiile financiare ale companiei dvs., precum si numeroase analize si studii.

Daca aveti nevoie de audit in Bucuresti, puteti apela cu incredere la firma noastra. Specialistii nostri pot intocmi o serie de rapoarte, analizand datele financiare ale companiei. Astfel, detinatorii de firma pot sti cum se pozitioneaza firma din acest punct de vedere si care sunt masurile ce trebuie implementate pentru bunul mers al afacerii. Va invitam, asadar, sa descoperiti serviciile oferite de expertii nostri, la preturi avantajoase.

Pentru detalii suplimentare, nu ezitati sa-i contactati pe contabilii nostri din Bucuresti.