Our website uses  cookies for statistical purposes.

 • Str. Dr Nanu Muscel nr 8, sector 5, Bucuresti 
 • clients(at)romanian-accountants.com
 • 004 0724 205 501
Our Articles

Servicii contabile in Iasi

Servicii contabile in Iasi

Echipa de la contabilidinbucuresti.ro este prezenta si in Iasi pentru a oferi servicii contabile firmelor si persoanelor care au nevoie de ajutor in mentinerea evidentelor contabile sau vor sa fie la curent cu modificarile aduse Codului fiscal. Contabilul nostru din Iasi ofera si servicii de consultanta financiara cu privire la accesarea de fonduri europene, managementul resurselor umane si realizarea statelor de plata, precum si pentru realizarea de audituri. In acest ultim caz, recomandam sa intrati in legatura cu firma noastra de audit din Bucuresti si sa aflati mai multe despre serviciile oferite.

Servicii de contabilitate de care puteti beneficia in Iasi

Atunci cand deschideti o firma in Iasi trebuie sa aveti in vedere si serviciile de contabilitate necesare in acest sens. Puteti opta mai degraba pentru serviciile unei firme de contabilitate din Iasi in schimbul infiintarii unui department in acest sens. Iata cateva dintre acestea:

 • contabilitate primara si de gestiune,
 • audit,
 • inregistrare fiscala,
 • salarizare,
 • returnare de taxe,
 • evidenta anuala contabila,
 • investigatii contabile
 • monitorizarea firmei din punct de vedere financiar,
 • planificare financiara,
 • minimizare de taxe,
 • arhivare documente.

Pentru a evita posibilele penalitati in cazul in care firma pe care o detineti in Iasi nu respecta protocoalele si procedurile contabile este bine sa lucrati cu un specialist in domeniu, asa cum este contabilul nostru din Iasi. Suntem aici sa va raspundem intrebarilor cu privire la serviciile oferite si sa va explicam in detaliu despre ce presupun acestea.

Servicii de contabilitate pentru SRL-uri in Iasi

Avand un SRL inregistrat in Iasi inseamna ca stiti ca trebuie sa va aliniati cu procedurile de contabilitate si legislatia in acest sens. Astfel, firma noastra de contabilitate din Iasi va sta la dispozitie cu servicii precum:

 • Evidenta contabila la zi pentru SRL-ul inregistrate in Iasi. Contabilul nostru din Iasi va poate spune mai multe.
 • Servicii de salarizare pentru personalul SRL-ului din Iasi.
 • Calcularea concediilor, evidenta orelor muncite suplimentar, cu ajutorul platformelor dedicate si folosite de un contabil din Iasi cu experienta.
 • Intocmirea si inregistrarea contractelor de munca ale angajatilor si colaborarea cu autoritatile relevante in Iasi.
 • Suport in intocmirea si depunerea declaratiilor fiscale, trimestrial si/sau anual, asa cum prevede legislatia in Romania.

Acestea sunt cateva dintre serviciile contabile oferite pentru SRL-uri in Iasi. Puteti opta pentru externalizarea serviciilor de contabilitate in Iasi si opta pentru un pachet complet in acest sens. Printre beneficiile unor asemenea servicii oferite de firma noastra de contabilitate din Iasi se numara profesionalismul, eficienta si preturile avantajoase.

Recomandam si pachetul nostru de servicii de contabilitate in Bucuresti.

Solutii de minimizare a taxelor in Iasi

Specialistii nostri contabili vor oferi solutii de optimizare fiscala clientilor din IasiContabilul nostru din Iasi poate oferi solutii personalizate de optimizare fiscala cu scopul de a ajuta clientii sa isi reduca taxele si impozitele si sa-si mareasca profiturile. Pentru intreprinderile mici si mijlocii din Iasi, contabilii nostri pot propune reducerea taxelor, dar vor gasi, de asemenea si solutii pentru companiile mari.

Pe de alta parte, puteti oricand sa contactati firma noastra de contabilitate din Bucuresti pentru a beneficia de servicii si oferte personalizate pentru compania pe care o detineti.

Consultanta financiara pentru firmele din Iasi

Multe companii sunt interesate de accesarea fondurilor europene pentru dezvoltare. Expertul nostru contabil din Iasi are o vasta experienta in intocmirea dosarelor si in implementarea proiectelor cu finantare europeana, iar firmele din Iasi pot conta pe experienta acestuia pentru a gasi cele mai bune solutii.

Printre serviciile de consultanta financiara oferite de firma noastra de contabilitate in Iasi, se numara si obtinerea de credite, consultanta in managmentul riscurilor, studii de fezabilitate si chiar investigatii contabile.

De ce este nevoie de audit?

Analizarea performantelor financiare in firma se poate face cu ajutorul unui audit. O firma de audit in Bucuresti va poate explica procedurile pentru companiile inregistrate in acest oras, insa aceleasi se aplica si pentru intreprinderile din Iasi. Cu ajutorul unei raportari complete se pot detecta eventualele riscuri financiare in firma, precum si masurile ce pot fi implementate la un moment dat, pentru o directie de business mai buna. Va invitam sa discutati cu noi mai multe despre auditul intern si cel extern si sa cereti informatii despre serviciile oferite de contabilul nostru din Iasi.

Servicii contabile oferite pentru orice antreprenor

Firma dumneavoastra activeaza in HORECA, logistica, productie sau comert? Detineti o afacere imobiliara? Puteti alege serviciile oferite de firma noastra de contabilitate din Iasi si beneficia de o echipa bine pregatita, indifrent de domeniul de activitate. Suntem la curent cu legislatia si stim sa implementam noile modificari aduse de lege, acolo unde este cazul. Iata si cateva informatii despre taxele din Romania:

 • In Romania, cota standard de TVA este de 19%.
 • Impozitul pe profit este de 16% in Romania, insa, in anumite conditii exista si impozit minim pe profit, de 5%.
 • 3% este cota de impozitare pe veniturile microintreprinderilor din Romania.

Il puteti contacta pe contabilul nostru din Iasi pentru a fi la curent cu noile prevederi ale Codului Fiscal si pentru a beneficia de servicii contabile personalizate pentru firma pe are o detineti in acest oras.