Our website uses  cookies for statistical purposes.

  • Str. Dr Nanu Muscel nr 8, sector 5, Bucuresti 
  • clients(at)romanian-accountants.com
  • 004 0724 205 501
Our Articles

Servicii de consultanta financiara

Servicii de consultanta financiara

Firma noastra de contabilitate din Bucuresti  ofera servicii de consultanta financiara care au fost special create pentru a raspunde atat necesitatilor financiare ale clientilor care sunt persoane juridice, cat si ale persoanelor fizice. Expertii nostri contabili vor ajuta clientii sa aleaga cele mai bune produse finananciare atunci cand vor sa contracteze un credit sau ii vor ajuta cu solutii de optimizare fiscala corespunzatoare nevoilor acestora.

Ce presupun serviciile de consultanta financiara in Romania?

firma de contabilitate din Bucuresti poate pune la dispozitia clientilor servicii de consultanta de specialitate care sa corespunda celor mai noi prevederi ale Codului fiscal, va evalua si propune solutii contabile personalizate, va oferi consultanta fiscala privind salarizarea sau consultanta financiara in cadrul operatiunilor de fuziune.

Avand in vedere ca Romania este stat membru al Uniunii Europere, serviciile noastre de consultanta financiara se aplica si in domeniul consultantei fiscale comunitare, astfel incat un client sa cunoasca drepturile comune ale statelor membre atunci cand doreste sa isi extinda activitatea pe piata europeana sau in cazul unor achizitii intracomunitare.

Servicii de consultanta financiara la infiintarea unui SRL

Contabilii nostri din Bucuresti ofera consultanta financiara persoanelor fizice sau juridice care vor sa infiinteze o firma in Romania. Cel mai popular tip de companie care se poate infiinta in Romania este societatea cu raspundere limitata (SRL), iar contabilii nostri din Bucuresti va pot oferi consultanta cu privire la toti pasii care trebuie urmati pentru inregistrarea fiscala a societatii, pot intocmi documentele necesare infiintarii, va vor oferi consultanta in ceea ce priveste organizarea si conducerea SRL-ului si vor urma procedurile si normele de desfasurare a activitatilor in cadrul societatii.

Consultanta financiara in domeniul impozitarii

Firma noastra de contabilitate din Bucuresti ofera clientilor sai consultanta financiara in ceea ce priveste impozitul pe profit si deductibilitatea anumitor cheltuieli. Contabilii nostri din Bucuresti va vor ajuta la completarea fiselor fiscale pentru scutirea de impozitul pe profitul reinvestit si la completarea altor declaratii fiscale precum decontul de TVA.

Pentru a afla oferta completa de servicii de consultanta financiara, ii puteti contacta pe contabilii nostri din Bucuresti.