Our website uses  cookies for statistical purposes.

 • Str. Dr Nanu Muscel nr 8, sector 5, Bucuresti 
 • clients(at)romanian-accountants.com
 • 004 0724 205 501
Our Articles

Servicii contabile in sectorul 4

Servicii contabile in sectorul 4

Situatia financiar-contabila a unei companii este foarte importanta pentru bunul mers al afacerii. Aici, un expert contabil poate oferi o serie de servicii, menite sa se alinieze cu cerintele impuse de lege. Daca sunteti interesati de serviciile unei firme de contabilitate in sectorul 4, va puteti adresa specialistilor nostri in domeniu. In plus, descoperiti in acest articol cateva informatii importante despre serviciile unui contabil in sectorul 4 din Bucuresti, de care puteti beneficia pentru compania  pe care o detineti.

Servicii de contabilitate de care puteti beneficia in sectorul 4

Angajarea unui contabil in sectorul 4 in schimbul infiintarii unui departament intreg de contabilitate este o optiune mult mai avantajoasa. In primul rand, expertul contabil se poate ocupa de toate aspectele ce tin de registrele financiar-contabile ale firmei respective, iar in al doilea rand, costurile sunt mai avantajoase. Iata mai jos cateva dintre serviciile de care puteti beneficia daca apelati la contabilul nostru din sectorul 4:

 • Contabilitate.
 • Salarizare si administrare resurse umane.
 • Servicii de audit.
 • Planificare financiara pentru companii.
 • Inregistrare fiscala cu autoritatile relevante.
 • Evidenta anuala a taxelor.
 • Returnare de taxe bazate pe documente specifice.
 • Investigatii contabile.

O buna monitorizare a activitatilor unei companii din punct de vedere financiar se poate face cu ajutorul serviciilor de contabilitate dedicate. Astfel, veti putea evita riscurile, inclusiv penalitatile sau amenzile in caz de neconformitate cu regulile si legislatia in vigoare. Este recomandat sa aveti in vedere experienta unui specialist, asa cum este contabilul nostru in sectorul 4. Nu ezitati sa ne adresati intrebari daca doriti serviciile noastre.

Audit intern si extern

Cu ajutorul auditului se pot analiza performantele financiare intr-o companie. Bilanturile contabile si conturile sunt verificate de catre un specialist in domeniu, care mai apoi trebuie sa prezinte un raport complet despre situatia financiara a firmei respective, despre posibilele riscuri, dar si masurile care se impun pentru eliminarea din start a acestora.

Auditorul angajat in acest proces este obligat sa respecte normele impuse pentru audit si sa prezinte o imagine clara a companiei respective, din punct de vedere financiar. Mai mult decat atat, auditorul poate descoperi daca managementul companiei este unul corect, daca finantele sunt gestionate corespunzator si daca exista urme care duc catre fraude financiare in firma.

Contabilul nostru din sectorul 4 va poate explica mai multe despre procesul de audit intern sau extern si va poate indruma cu privire la fiecare aspect in parte, sa puteti avea garantia ca adoptati cele mai bune solutii in companie.

Dosarul de contabilitate si registrul de casa, importante in companie

Un contabil are in vedere destul de multe documente si gestioneaza o serie de procese menite sa traseze bunul mers al companiei. Aici intra in discutie si registrul de casa, parte din dosarul contabil lunar, care cuprinde dispozitiile de plata si incasare. Rapoartele fiscale ale operatorilor economici intra in atentia unui contabil cu experienta.

Va oferim consultanta financiara

Atat persoanele juridice car si cele fizice pot beneficia de consultanta financiara si servicii personalizate in aceasta speta. Optimizarea fiscala, alegerea celor mai bune produse de creditare, consultanta cu privire la modificarile Codului Fiscal in Romania sau suport pentru investitii sigure sunt cateva dintre serviciile oferite de specialistii nostri. Asadar, daca sunteti interesati de consultanta financiara, nu ezitati sa intrati in legatura cu noi.

Ajutor pentru situatiile financiare anuale

Inchiderea anului din punct de vedere contabil presupune intocmirea situatiilor financiare si implica majoritatea societatilor, inclusiv regiile autonome. Si aici este nevoie de experienta unui expert contabil care sa analizeze o serie de documente ce tin de bilanturi, conturi si alte acte importante. In plus, verificarea finala a acestor documente, dupa ce au trecut prin mana unui contabil, se face de catre autoritatile abilitate. 

Va prezentam mai jos si cateva date interesante despre companiile din Romania:

 1. Au fost inregistrate peste 39.000 de companii in Romania, in primele 4 luni ale anului 2021.
 2. Peste 3.300 de firme au fost inregistrate in 2019 in sectorul serviciilor sociale si sanatate.
 3. In 2019 erau deja peste 378.000 de PFA-uri active in Romania.

Asadar, daca doriti serviciile unui contabil in sectorul 4, nu ezitati sa ne contactati. Va stam la dispozitie cu suportul necesar si consiliere de specialitate pentru compania pe care o detineti.