Our website uses  cookies for statistical purposes.

  • Str. Dr Nanu Muscel nr 8, sector 5, Bucuresti 
  • clients(at)romanian-accountants.com
  • 004 0724 205 501
Our Articles

Monitorizarea creantelor

Monitorizarea creantelor

Monitorizarea creantelor reprezinta unul dintre cei mai importanti pasi catre minimizarea riscurilor financiare pe care le poate intampina o companie. Solutiile de monitorizare disponibile in prezent va permit sa tineti evidenta platilor si datoriilor catre compania dumneavoastra si sa evaluati situatia financiara a unei companii partenere, prin solicitarea unei evaluari speciale. 

Echipa noastra de contabili din Bucuresti va pune la dispozitie mai multe servicii legate de administrarea platilor si evaluarea riscului companiilor. Nevoile de monitorizare pot fi adaptate in functie de profilul companiei si de numarul de parteneri de afacetri existenti.

Importanta unei bune monitorizari a creantelor companiei

Compania poate alege sa externalizeze monitorizarea si colectarea creantelor, datorita nivelului ridicat de specializare a acestor actiuni.

Este posibila si monitorizarea riscurilor financiare ale partenerilor de afaceri. Acest pas poate fi important inainte de incheierea unui nou parteneriat de afaceri sau pentru a afla cum se schimba situatia financiara a companiilor colaboratoare.

Contabilii nostri din Bucuresti va pot ajuta sa gasiti solutia potrivita pentru compania dumneavoastra.

Servicii de monitorizare si recuperare creante in Romania

Firma noastra de contabilitate din Bucuresti va pune la dispozitie servicii complete de monitorizare si colectare a creantelor rezultate din parteneriate comerciale. Echipa noastra va poate ajuta atat cu monitorizarea creantelor aflate in stare incipienta, cat si mai departe, in etapele ce presupun recuperarea datoriilor.

Echipa noastra va ofera solutii personalizate, in functie de profilul companiei si a relatiilor comerciale ale acesteia. Va putem ajuta cu:

– administrarea platilor in curs;

– notificari pentru intarzierile de plata;

– optimizarea lichiditatilor;

– colectare creante si altele.

Gestionarea si recuperarea creantelor sunt pasi importanti in managementul riscului de credit.

Ne puteti contacta pentru mai multe informatii despre serviciile pe care le oferim in Bucuresti si in alte orase din Romania.