Our website uses  cookies for statistical purposes.

 • Str. Dr Nanu Muscel nr 8, sector 5, Bucuresti 
 • clients(at)romanian-accountants.com
 • 004 0724 205 501
Our Articles

Servicii contabile in Constanta

Servicii contabile in Constanta

Echipa noastra formata din experti contabili va poate oferi servicii de contabilitate in diverse orase ale tarii, printre care si Constanta. Acesta este unul dintre cele mai mari si dezvoltate orase ale Romaniei in care s-au deschis multe companii in ultimii ani. Contabilii nostri din Bucuresti va stau la dispozitie pentru a va facilita administrarea din punct de vedere contabil a firmei oferindu-va, astfel, mai mult timp pentru a va concentra la afacerea dumneavoastra.

Servicii de contabilitate in Constanta

Constanta este printre cele mai mari orase ale tarii care concentreaza o parte din cele mai mari companii si intreprinderi mici si mijlocii. Pentru toate acestea firma noastra de contabilitate pune la dispozitie servicii variate, pornind de la contabilitate, pana la consultanta in accesarea de fonduri europene.

Un contabil in Constanta va ofera servicii de optimizare fiscala, audit si inregistrare in scopuri de TVA la nivel national si intracomunitrar, in functie de cerintele dumneavoastra.

Servicii de consultanta financiara in Constanta

Expertii nostri contabili ofera servicii de consultanta inclusiv clientilor aflati in Constanta. Printre serviciile oferite se regasesc servicii de audit financiar si statutar efectuate de contabilii nostri care va pot face recomandari cu privire la imbunatatirea situatiei financiare.

Mai mult, pentru a va putea permite sa va concentrati la alte aspecte ale firmei dumneavoastra, ii puteti contacta pe specialistii nostri contabili pentru realizarea statelor de plata pentru angajati si pentru a beneficia de servicii de resurse umane pentru angajarea de personal sau pentru mentinerea si actualizarea bazei de date a angajatilor.

Un audit in Bucuresti se relizeaza cu obiectivitate si in mod independent. Cu ajutorul procedurilor implicate in acest demers, detinatorii de companii isi pot face o idee clara despre pozitia financiara a firmei, cu ajutorul unor rapoarte concrete si complete. Insa pentru a afla informatii despre auditul financiar si cel statutar, va recomandam sa intrati in legatura cu specialistii nostri. Suntem la dispozitia dumneavoastra cu servicii complete, indiferent de domeniul de activitate.

Servicii contabile pentru accesarea de fonduri europene

Contabilii nostri va vor aduce la cunostinta toate reglementarile cu privire la accesarea fondurilor europene si vor intocmi documentatia necesara pentru a obtine finantarea proiectelor. Firma noastra de contabilitate pune la dispozitia clientilor sai din Constanta o gama variata de servicii de contabilitate personalizate.

Contabilitate pentru SRL-uri in Constanta

Daca sunteti in cautarea unui economist contabil in Constanta pentru SRL-ul pe care doriti sa il deschideti, puteti apela la serviciile noastre. Iata in linii mari cu ce va putem ajuta:

 • Intocmim evidenta contabila pentru SRL-ul pe care il aveti. Un contabil in Constanta va poate explica toate detaliile in acest sens.
 • Realizam si depunem declaratiile fiscale si bilanturile cerute de autoritati, respectand procedurile si legislatia curenta.
 • Putem oferi servicii de salarizare pentru personalul SRL-ului dumneavoastra.
 • Cu ajutorul specialistilor nostri in resurse umane putem intocmi contractele de munca si inregistra cu autoritatile locale.
 • De asemenea, tot legat de angajatii companiei pe care o detineti, ne putem ocupa de calcularea concediilor de odihna, tinand cont de zilele libere, orele suplimentare de munca si alte asemenea aspecte.

Va recomandam sa externalizati serviciile de contabilitate pentru SRL-ul pe care il aveti, sa puteti beneficia de suport consistent in ceea ce priveste situatia financiara a firmei si nu numai. Un contabil in Constanta va poate oferi informatiile de care aveti nevoie pentru a putea beneficia exact de serviciile de care aveti nevoie pentru firma detinuta.
Pe de alta parte, cei care isi au afacerile dezvoltate in capitala pot beneficia de servicii de audit in Bucuresti, daca apeleaza la firma noastra.

Un economist contabil in Constanta pentru afacerea dumneavoastra

Un economist contabil in Constanta va poate ajuta cu urmatoarele formalitati si proceduri ce tin de contabilitate:

 • Planificarea si organizarea contabilitatii clientilor detinatori de firme.
 • Inregistrarea documentelor contabile si inchiderea acestora conform legislatiei in Romania.
 • Intocmirea si depunerea declaratiilor fiscale.
 • Raportare financiara.
 • Verificare de conturi.
 • Identificarea solutiilor optime pentru minimizarea taxelor in companie.

Un economist contabil in Constanta trebuie sa aiba studii superioare finalizate in economie, cunostinte cu privire la legislatia financiar-contabila si pentru realizarea evidentelor contabile. Daca luati legatura cu noi veti beneficia de serviciile unui economist contabil cu experienta in Constanta.

Cum trebuie sa alegeti un contabil autorizat in Constanta

Procedurile ce tin de contabilitatea unei firme intra in atentia unui contabil autorizat. Acesta are abilitatile, cunostintele si capacitatile necesare pentru a intocmi bilanturi contabile pentru firme. De asemenea, acesta poate oferi servicii de contabilitate pentru orice tip de entitate acceptata pe teritoriul Romaniei.

Atunci cand cautati un contabil in Constanta trebuie sa va asigurati ca este membru CECCAR, respectiv inscris la Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania.

Un contabiul autorizat poate lucra atat pe cont propriu, cat si in cadrul unei firme de contabilitate. Insa pentru a va asigura ca alegeti serviciile optime pentru firma pe care o detineti, va invitam sa luati legatura cu firma noastra de contabilitate in Bucuresti, ca mai apoi sa va indrumam catre colegii nostri din Constanta.

Va invitam sa colaborati cu contabilii nostri in Constanta

Este foarte important ca in momentul in care va deschideti o firma in Constanta sa accesati si serviciile unui contabil autorizat. Acesta va poate indruma cu privire la procedurile de contabilitate ce trebuie implementate in companie. Avem experienta necesara pentru a va ajuta in acest demers important intr-o afacere.

Gasiti mai jos cateva date despre contabilii din Romania:

 • CECCAR a fost infiintata in Romania in anul 1921.
 • CECCAR are aproximativ 45.000 de contabili inregistrati.
 • CECCAR se numara printre cele mai mari institutii de gen din sud-estul Europei.

Ne puteti contacta pentru a obtine informatii de actualitate din domeniul financiar si pentru a va pune la curent cu noile prevederi ale Codului fiscal.