Our website uses  cookies for statistical purposes.

 • Str. Dr Nanu Muscel nr 8, sector 5, Bucuresti 
 • clients(at)romanian-accountants.com
 • 004 0724 205 501
Our Articles

Servicii contabile in Timisoara

Servicii contabile in Timisoara

Expertii nostri contabili pun la dispozitia clientilor din Timisoara solutii contabile personalizate, in conformitate cu noile prevederi ale Codului fiscal. Printre serviciile de contabilitate puse la dispozitie de firma noastra de contabilitate in Timisoara, clientii vor beneficia de audituri realizate la cele mai inalte standarde de calitate. Se pot oferi servicii de consultanta financiarainregistrare in scopuri de TVA atat la nivel national cat si intracomunitar, precum si consultanta in obtinerea de finantare din fonduri europene. Puteti intra in contact cu contabilul nostru din Timisoara oricand aveti nevoie.

 Pe scurt  
Cine poate beneficia de servicii de contabilitate 

 Firmele cu activitati comerciale inregistrate in Romania

Legislatia pentru contabilitatea in Romania

– Legea Contabilitatii nr. 82/1991,

– Ordinul nr. 1.802 din 29 decembrie 2014,

– Ordinul nr. 2.634 din 5 noiembrie 2015,

– Ordinul ministrului finanţelor publice nr. 1826/2003,

– Hotararea nr. 2.139 din 30 noiembrie 2004,

– Legea nr. 227/2015,

– Normele metodologice la Codul fiscal,

– Codul de procedura fiscala 

Ce tipuri de servicii de contabilitate oferim

– contabilitate financiara,

– balante,

– registre contabile,

– realizare si depunere de declaratii,

– inregistrarea documentelor la ITM si in Revisal,

– contabilitate manageriala

Documente fiscale ce intra in atentia unui contabil

– documente financiar-contabile,

– facturi,

– registrul jurnal de incasari si plati,

– registru – inventar,

– lista de inventariere,

 – dispozitii de plata,

– chitante

Depunere lunara/anuala a declaratiilor (DA/NU)

 

Da
Contabilitate pentru PFA (DA/NU)

Da

Evidenta contabila zilnica (DA/NU)

Da

Salarizare si administrare de personal

In functie de pachetul de servicii ales

Servicii oferite de un expert contabil (DA/NU)

Da

Tipuri de taxe pentru companii

– impozit pe profit,

– impozit pe venit,

– TVA,

– contributii sociale pentru angajat si angajator,

– impozit pe cladiri 

Facilitati fiscale

– esalonare la plata simplificata a obligatiilor,

– restructurarea obligatiilor bugetare,

– scutire de la plata impozitului in domeniul IT

Comunicare directa cu contabilii nostri (DA/NU)

Da

Solutii de optimizare financiara (DA/NU)

Da

Oferim consultanta de specialitate (DA/NU)

Da

Evaluare gratuita (DA/NU) Da

Servicii de audit in Timisoara

Pentru realizarea unui audit este nevoie de un expert contabil. Contabilul nostru din Timisoara are cunostintele necesare pentru realizarea unui audit si pentru a va sfatui ce puteti imbunatati pe viitor pentru a va creste veniturile. Puteti contacta specialistii nostri contabili din Bucuresti pentru a afla formalitatile ce trebuie indeplinite pentru realizarea unui audit.

De ce servicii contabile puteti beneficia in Timisoara?

Orice companie are nevoie de un contabil sau o firma de contabilitate din Timisoara, daca aici va desfasurati afacerile. In acest caz se ofera consultanta financiara in ceea ce priveste intocmirea documentelor contabileorganizarea resurselor umane sau plata salariilor angajatilor. Iata ce tipuri de servicii va pot fi oferite de contabilul nostru din Timisoara:

 • Evidenta contabila – Toate intrarile si iesirile financiare ale unei companii sunt inregistrate in diverse jurnale si documente. Un specialist contabil din Timisoara cunoaste legislatia in vigoare si procedurile necesare in acest demers.
 • Servicii de audit – Se pot intocmi rapoarte financiare sau de alta natura, cu ajutorul carora sa se analizeze pozitia companiei in cauza. In functie de rezultate se pot introduce masuri de optimizare fiscala, de comun acord cu conducerea firmei.
 • Servicii de salarizare – Un expert in salarizare se poate ocupa de intocmirea statelor de plata, calcularea orelor muncite de catre angajati, calcularea taxelor si plata acestora catre autoritatile relevante, distribuirea salariilor in conturile angajatilor, conform politicilor interne ale companiei.
 • Consultanta financiara – Puteti beneficia de servicii de management financiar, in functie de nevoile companiei.
 • Administrarea resurselor umane – Un specialist in resurse umane se poate ocupa de intocmirea contractelor de munca pentru noi angajati, precum si inregistrarea acestora cu autoritatile relevante. Serviciile noastre de personal va stau la dispozitie imediat ce achizitionati pachetul nostru de contabilitate din Timisoara sau in oricare alt oras al tarii.

De asemenea, reamintim ca echipa noastra de contabili din Bucuresti va poate oferi solutii personalizate pentru fiecare dintre situatiile de mai sus si va poate raspunde la toate intrebarile legate de gestiunea unei firme.

Minimizarea taxelor in companie – Este posibila?

Atunci cand va ganditi ca este momentul sa mai scadeti din cumulul de taxe ce trebuie platite de catre firma pe care o detineti, puteti intreba de metodele de optimizare existente. Sigur ca nu toate strategiile de optimizare a taxelor se pot pune in practica. Insa cele mai bune cu siguranta ca va vor fi explicate de contabilul nostru din Timisoara, sa va faceti o idee clara despre ceea ce aveti de implementat in firma. Printre acestea, urmatoarele sunt cele mai recomandate:

 • Regandirea creditelor.
 • Crearea unei organizatii de caritate.
 • Vanzarea de investitii fara valoare.
 • Intocmirea unui plan de pensionare.

Daca vreti mai multe informatii despre metodele fiscale de optimizare a taxelor unei firme, va invitam sa descoperiti fima noastra de contabilitate din Timisoara.

Consultanta in investitii in Timisoara

Planurile de business se pot schimba oricand, mai ales daca se intrezaresc si cateva investitii de viitor. Aici va poate ajuta consultantul nostru cu experienta pe probleme de investitii. Puteti astfel sa optati pentru cateva strategii inteligente de investitii, cu riscuri minime, si desigur, in functie de proiectele pe care le aveti planificate. Pe de alta parte, daca doriti sa aplicati pentu fonduri europene, specialistii nostri va pot oferi consultanta dorita, sa puteti sti chiar si mai departe ce fel de investitii sa faceti. Firma noastra de contabilitate din Timisoara va poate oferi suportul necesar in aceste demersuri.

Suport in raportarea financiara anuala

Companiile cu activitati in Romania sunt obligate sa raporteze situatia financiara la fiecare sfarsit de an. In acest sens se intocmesc diverse documente, situatii lunare si anuale, note contabile si rapoarte ce ajuta la declaratiile fiscale cerute de autoritati. Va recomandam sa apelati la firma noastra de contabilitate din Timisoara pentru a beneficia de suport de specialitate. Serviciile noastre pot fi personalizate, in functie de nevoile de business din companie.

Mai jos gasiti cateva informatii despre firmele de contabilitate din Romania:

 • Cele mai recente date arata ca in Bucuresti erau in jur de 878 de firme de contabilitate inregistrate, dintre care, in jur de 867 ofera consultanta in contabilitate.
 • Sunt peste 45.000 de membri activi si inactivi inscrisi la CECCAR (Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania).

Aveti la dispozitie serviciile firmei noastre de audit din Bucuresti, daca aveti o companie si doriti sa o evaluati din punct de vedere financiar. Speicialistii nostri va pot explica ce presupune un audit financiar sau statutar, pentru a intelege apoi de ce este recomandat sau necesar. Serviciile noastre au preturi avantajoase si se calculeaza in functie de tipul de companie, marimea acesteia si alte informatii de acest gen.

Asadar, daca aveti planificata deschiderea unei firme, nu ezitati sa luati legatura cu contabilul nostru din Timisoara. Va putem oferi de asemenea si solutii personalizate de minimizare a taxelor.