Our website uses  cookies for statistical purposes.

 • Str. Dr Nanu Muscel nr 8, sector 5, Bucuresti 
 • clients(at)romanian-accountants.com
 • 004 0724 205 501
Our Articles

Contabilitate pentru SRL

Contabilitate pentru SRL

Cautati un contabil pentru SRL? Specialistii nostri va pot oferi suportul necesar pentru a va alinia cu cerintele si legislatia in vigoare in materie de contabilitate. Puteti, asadar, sa apelati la firma noastra de contabilitate in Bucuresti si sa cereti informatii despre serviciile care va intereseaza. In randurile ce urmeaza puteti afla  detalii despre contabilitatea pentru SRL-uri.

De ce este nevoie de contabilitate pentru SRL-uri?

Contabilitatea pentru SRL-uri este importanta pentru companiile care activeaza in diverse domenii si care trebuie sa respecte legislatia in vigoare. Un contabil pentru SRL este specializat in domeniul respectiv si poate oferi solutii personalizate pentru fiecare firma in parte. Iata in linii mari care sunt serviciile oferite:

 • Evidenta contabila efectuata de unul din expertii nostri contabili in Bucuresti.
 • Depunerea declaratiilor fiscale si a bilantului, conform procedurilor in vigoare.
 • Servicii de salarizare personal, cu evidenta contabila a salariatilor.
 • Intocmirea contractelor de munca si inregistrarea lor cu autoritatile relevante.
 • Calcularea concediilor de odihna si evidenta platii orelor suplimentare pentru angajatii companiei.

Externalizarea serviciilor de contabilitate in Bucuresti este solutia recomandata pentru detinatorii de SRL-uri. Un contabil pentru SRL are experienta necesara in aria in care activeaza si poate oferi serviciile de care aveti nevoie. De aceea, va sfatuim sa luati legatura cu noi si sa aflati care este pretul pentru contabilitatea pentru SRL-uri, precum si ofertele de care puteti beneficia.

Care este pretul pentru contabilitatea pentru SRL-uri?

Pretul pentru contabilitatea pentru SRL-uri se calculeaza in functie de mai multe criterii. Mai jos gasiti cateva informatii si costuri estimative:

 • Contabilitate pentru SRL-uri fara activitate – costurile pot incepe de la 70 de lei.
 • Pretul pentru maxim 10 inregistrari contabile incepe de la 250 de lei.
 • Costul pentru maximum 50 de inregistrari contabile poate incepe de la 300 de lei.
 • Peste 150 de inregistrari contabile presupun costuri ce pot depasi 500 de lei.

Este important de precizat ca pretul pentru contabilitatea pentru SRL-uri se poate stabili si in functie de tipul de firma, daca presteaza servicii, productie sau comert. De aici porneste si ideea de calcul in functie de volumul de documente contabile oferite si prelucrate lunar.

De ce este recomandat sa angajati un contabil pentru SRL?

Externalizarea serviciilor unui contabil pentru SRL este mai mult decat indicata, atat pentru firmele mici, dar si pentru cele cu mai multi angajati. Contabilitatea pentru SRL-uri implica o serie de responsabilitati, iar contabilul expert este cel direct raspunzator pentru aplicarea procedurilor si reglementarilor.

De asemenea, este important sa stiti faptul ca un contabil pentru SRL va presta serviciile necesare pe baza de contract, incheiat si semnat intre partile implicate, fie persoana fizica, fie juridica si firma care doreste contabilitate pentru SRL.

Va invitam sa descoperiti cateva date statistice despre contabilii din Romania si institutia unde sunt inregistrati acestia:

 • Potrivit CECCAR (Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania) erau inregistrati in jur de 45.000 de membri.
 • CECCAR a fost infiintata in 1921.

Recomandam celor interesati de un contabil pentru SRL sa contacteze firma noastra de contabilitate in Bucuresti. Va stam la dispozitie si cu servicii de audit in Bucuresti.