Our website uses  cookies for statistical purposes.

 • Str. Dr Nanu Muscel nr 8, sector 5, Bucuresti 
 • clients(at)romanian-accountants.com
 • 004 0724 205 501
Our Articles

Servicii contabile in Cluj-Napoca

Servicii contabile in Cluj-Napoca

Cautati o firma de contabilitate in Cluj? Puteti opta pentru serviciile oferite de specialistii nostri in domeniu, daca aveti firma inregistrata in acest oras. Expertii nostri contabili pot realiza pachete personalizate pentru firma dumneavoastra din Cluj-Napoca oferindu-va astfel serviciile de care aveti nevoie. Printre acestea puteti opta pentru realizarea de audituri financiare sau statutare si state de plata, inregistrarea in scopuri de TVA si completarea si depunerea declaratiilor fiscale pentru anul in curs. In randurile ce urmeaza puteti gasi informatii despre firma noastra de contabilitate in Cluj si suportul oferit in acest domeniu vast.

Inregistrarea in scopuri de TVA in Cluj-Napoca

Firma noastra de contabilitate in Cluj va ajuta cu inregistrarea firmei in scopuri de TVA atat la nivel national, cat si intracomunitar. Avand in vedere noile reglementari ale Codului fiscal cu privire la anularea inregistrarii in anumite cazuri, contabilii nostri vor realiza o analiza amanuntita a situatiei companiei si vor relua procedura de inregistrare. Contabilii nostri vor avea in vedere toate documentele care trebuie completate si depuse pentru a avea un dosar complet si le vor depune la organele fiscale competente din Cluj-Napoca.

Expertii nostri  contabili va vor ajuta si cu inregistrarea in scopuri de TVA la nivel intracomunitar. Acestia au in vedere operatiunile intracomunitare realizate de firma detinuta in Cluj-Napoca si pot completa dosarul care trebuie depus pentru a va usura desfasurarea activitatilor de achizitii sau livrari la nivel intracomunitar.

Servicii de consultanta financiara in Cluj-Napoca

Firma noastra de contabilitate ofera servicii de consultanta financiara daca doriti sa accesati fonduri europene pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastra din Cluj-Napoca si va ajuta, de asemenea, la intocmirea dosarului pentru proiect. Specialistii nostri contabili va vor ajuta inclusiv la obtinerea de credite.

Contabilii nostri va pot oferi informatii despre metodele de optimizare a taxelor si va vor ajuta la completarea declaratiei pentru decontul de TVAconform noilor norme ale Codului fiscal.

Va puteti baza pe serviciile firmei noastre de audit in Bucuresti, daca doriti sa aflati cum se pozitioneaza compania dumneavoastra din punct de vedere financiar. Potrivit normelor actuale, auditul financiar implica o serie de pasi precum planifirarea, executia, raportatea si verificarea aspectelor financiare. Insa toate informatiile cu privire la efectuarea unui audit pot fi oferite de unul din specialistii nostri. Contactati-ne chiar astazi pentru a descoperi ofertele noastre.

Servicii de audit in Cluj-Napoca

Puteti apela la contabilii nostri din Bucuresti acreditati CECCAR pentru realizarea de audituri la firma dumnevoastra din Cluj-Napoca. De exemplu, un contabil in Cluj poate realiza audituri la standarde internationale pentru a va reda o imagine completa si pentru a veni cu solutii viabile pentru imbunatatirea situatiei economice a firmei dumneavoastra. Iata ce presupune realizarea unui audit:

 • Auditul poate fi efectuat de un specialist in domeniu, fie pe cont propriu, fie in cadrul unei companii. Un contabil in Cluj va poate explica mai multe.
 • Cu ajutorul unui audit se poate analiza in detaliu situatia economica a unei firme, folosind o serie de documente financiare si nu numai.
 • Se pot efectua teste de mecanisme de control si operatiuni, plus proceduri analitice in companie. Puteti discuta cu un contabil in Cluj in aceasta speta.
 • Finalizarea auditului se face doar cu un raport intocmit de specialist. Acesta trebuie sa cuprinda informatii financiare cuprinzatoare, evaluari si concluzii cu privire la modul in care este gestionata firma si daca exista solutii de implementat.

Firma noastra de audit in Bucuresti va poate ajuta si daca aveti o companie inregistrata in Cluj, asa ca, nu ezitati sa ne contactati telefonic sau online. Un contabil in Cluj poate face o evaluare, urmand ca apoi sa va propuna pachete personalizate, in functie de obiective si planuri de business.

Consultanta fiscala pentru detinatorii de afaceriApelati la un contabil in Cluj

Daca aveti o afacere si va intereseaza consultanta fiscala de specialitate, puteti opta pentru firma noastra de contabilitate din Cluj. Ajutam antreprenorii in perioadele cele cele mai dificile, respectiv atunci cand se fac controale fiscale. Aici se poate oferi asistenta fiscala de specialitate, suport in verificarea documentelor inainte ca acestea sa fie prezentate catre autoritati si o serie de clarificari in ceea ce priveste legislatia fiscala. De asemenea consultanta contabila este oferita, iar aceasta poate cuprinde:

 • Asistenta completa in timpul unui control fiscal.
 • Raspunsuri precise la intrebari ce tin de documente fiscale pregatite pentru un control.
 • Aducerea de modificari pentru alinierea cu noile cerinte ale legislatiei.

Contabilul nostru din Cluj va poate oferi suport de specialitate si consultanta fiscala la cerere, asa ca, nu ezitati sa ne contactati. Ofertele noastre pot fi personalizate, iar preturile sunt accesibile si se stabilesc in functie de companie, numarul de angajati, activitati si alte asemenea criterii.

Oferim servicii de contabilitate pentru SRL-uri

Cu serviciile oferite de firma noastra de contabilitate din Cluj puteti acoperi cerintele ce tin de contabilitatea pentru SRL-uri, cele mai des intalnite structuri de afaceri din Romania. Contabilul nostru din Cluj va poate oferi urmatoarele servicii:

 • Evidenta contabila completa.
 • Inregistrarea tuturor operatiunilor financiare in companie.
 • Realizarea si depunerea declaratiilor fiscale.
 • Servicii de salarizare.
 • Realizarea contractelor de munca si inregistrarea lor.
 • Administrare de personal – servicii de resurse umane.

Iata mai jos cateva informatii despre contabilii din Romania:

 • Sunt inregistrati peste 35.000 de membri in CECCAR (Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania), respectiv contabili si experti contabili.
 • CECCAR este o institutie infiintata acum 102 ani in Romania.

Pentru informatii complete despre serviciile contabile disponibile in Cluj-Napoca puteti contacta firma noastra de contabilitate. Va puteti baza pe serviciile oferite de un contabil in Cluj cu experienta.